Partners

Jumbo Visma

Voor de komende 2 jaar gaat Amacx Sport Nutritions samenwerken met de UCI World Tour wielerploeg Jumbo Visma. Door de intensieve samenwerking met specialisten van Jumbo wordt hun ervaring gecombineerd met de kennis vanuit Amacx. Op deze manier kunnen producten waar nodig nog verder worden doorontwikkeld. De keuze vanuit de ploeg om met Amacx te gaan fietsen bewijst de kwaliteit en het vertrouwen in het product.  

Team Q36.5

Amacx is een partnership aangegaan met UCI Procontinental Wielerploeg Q36.5. Ook met deze ploeg wordt uitvoerig samengewerkt aan het door ontwikkelen van de Amacx producten.

Deze wielerploeg is verbonden met het goededoel Qhubeka wat voor ons bij Amacx een extra motivatie geeft om dit team te supporten. 

Amstel Gold Race (toer)

Wij zijn blij om te mogen verkondigen dat Amacx voor de komende drie jaar alle 15.000 deelnemers aan de Toerversie van de Amstel Gold Race zal gaan voorzien van de nodige sportdrank en -voeding bij de start en onderweg.

UW&TC de Volharding

Deze op nationaal presterende wielerclub wordt ondersteund met onze sportvoeding. Het opvallende rode tenue is vaak in de voorste gelederen te beschouwen. Deze club staat dan ook bekend om de jarenlangse successen en het voortbrengen van verschillende professionals zoals Wilco Kelderman, Jos van Emden en Nils Eekhoff.